Laten we deze week eens leuk beginnen met hilarische reisverhalen. Iedereen heeft op reis wel eens iets beschmends meegemaakt en ik…meer dan eens. Dus ik dacht: Waarom niet gewoon een keertje iets vertellen. Op z’n tijd kan iedereen wel wat leedvermaak gebruiken.

Zo was ik onlangs in Faro. Nu volg ik zelf natuurlijk ook wat reisbloggers op de socials en vaak zie je dan die mooie vrouwen in diverse steden voor gave, oude deuren poseren. Al lopend door Faro en na vele mooie deuren gezien te hebben dacht ik: Wat zij kunnen, kan ik beter! Dus let’s go!

Toen ik aan Seb vroeg of hij zo’n Insta-foto van mij wilde maken moest hij al een beetje grinniken. Ja, what’s new… De meeste mannen geven hier echt geen flausekraus om. Doe die maar gewoon een biertje in de zon en niet al dat poseergezeik. Ik heb ook zo’n respect voor al die kerels die eindeloos doorgaan terwijl vrouwlief foto na foto afkeurt.


Daar zag ik een mooie blauwe deur. Niemand in de straat, helemaal top. Ik vind het toch altijd gĂŞnant. Dus ik drukte Seb de telefoon in de handen, gooide mijn haar los (mooi contrast met die blauwe deur!) en ging er helemaal voor staan. Weg met dat ongemak. Ik kan dit, ik kan dit, IK KAN DIT! Seb zocht naar de juiste hoek en wilde net gaan aftellen toen er ineens woest geblaf van onder mijn rok opsteeg. De gammele deur kwam ineens op mij af en een stel goede tanden hapten door het open raampje naar mijn been.

dit is niet de bewuste deur trouwens 🙂

U snapt, daar ging ik met luid schrikgekrijs twee meter de lucht in en Seb kletterde op de grond in een vernietigende lachstuip. Ho-ly scheiss! Het huis leek verlaten en de deur hing nog net niet scheef…Toch werd het gewoon bewoond en er waren ook nog huisdieren met tanden involved. Rennen voor je leven dus. Gelukkig zat er een ijzerwerk voor de deur dus de hond kreeg niks gegrepen, maar het effect was er niet minder om. Ik wist niet hoe snel ik mij uit de voeten moest maken en mijn man strompelde zwalkend van het lachen achter mij aan.


Oke, it’s official. FUCK deurfoto’s! Maar. Dan. Echt! Die laat ik aan de echte Insta-profs over. Doe mij maar mijn good old skulls. Die zijn stil en bijten niet.


Lunchroom Sunshine is geboren uit onze passie voor reizen, lekker eten en een leven vol kleur en avontuur. Onze reiservaringen en culinaire avonturen bundelen wij nu op eigen wijze in onze vrolijke lunchroom en winkel, waar ieder bezoek een mini-vakantie wordt!