Drie dagen verrassende, gezonde en heerlijke gerechten

Twee ervan kook je zelf en één hebben wij al lekker voor jou bereid

Bestellen kan tot en met woensdag

Afhalen/bezorgen (Breda only) op vrijdag of zaterdag

Direct bestellen
Direct bestellen

Jij

Jij gaat niet alleen lekker smullen, maar ook shinen in de keuken. Twee van de drie gerechten bereid je aan de hand van onze recepten helemaal zelf. Eentje snel en makkelijk en eentje met iets meer passie en liefde.
En no worries! Avontuurlijk koken is niet moeilijk. Wel heel leuk!

Wij

Wij zorgen voor de boodschappen, de juiste recepten en ook een Sunshine maaltijd die je niet of nauwelijks meer in elkaar hoeft te knutselen zodat je daarmee lekker snel aan tafel kunt.

Hoe/Wat/Waar

Je kunt je bestelling tot en met woensdag doorgeven en je bag bestellen voor vrijdag of zaterdag. Op deze dagen wordt de bag vers voor je gevuld met alle boodschappen en een Sunshine gerecht.
Je kunt je bag bij Sunshine komen afhalen tussen 12:00 en 16:00 of thuis laten bezorgen ( Breda only, bezorgtijd in overleg).
Met de Sunshine travel food bag heb je voor drie dagen een volledige maaltijd die je als lunch of avondeten kunt eten.

Direct bestellen

Weet wat je eet

Het vlees voor de ‘eat all’ tassen halen wij bij boerderij Kieboom, een kleine boerderij uit Breda, waar Jack en Wendy met liefde voor hun plek en werk voor de beste stukjes vlees zorgen. Hartstikke lokaal dus en ook nog eens heel erg lekker. Geen artificial zooi in je eten, maar (h)eerlijk vlees waarvan wij en nu ook jullie de herkomst weten. En ze hebben naast vlees nog veel meer lekkers! Ga eens langs bij de boerderijwinkel of klik hier om de website te bezoeken.