Sunshine Store

Sunshine Store – De afgelopen tijd hebben wij driftig verbouwd en…niet zonder resultaat want vanaf heden is onze Sunshine Store geopend! Onze kelderverdieping is verbouwd tot een verrassende giftshop met kleding, sieraden en hebbedingetjes voor ieder budget! Schroom dus niet om nu ook trapje af te gaan ūüôā

Waar Sunshine aanvankelijk vooral als lunchroom begon, verkopen wij tegenwoordig veel meer dan hap en drank. In de lunchroom kun je nog altijd je natje en je droogje bestellen, maar loop je de trap af naar beneden, dan vind je onderaan de trap de Sunshine Store. Eens klein begonnen met wat kratjes aan de kassa, nu uitgegroeid tot een heus winkeltje.

Een giftshop met leuke, verrassende en kleurrijke kleding, sieraden, hebbedingetjes, meubels en….eigenlijk van alles wat bij Sunshine en bij ons past. Van vintage tot hysterisch, buitenlands of juist door lokale ondernemers gemaakt. Onze spulletjes trekken wij uit alle hoeken en gaten van de wereld, dus verwacht een bonte verzameling van bijzondere spullen met meer dan genoeg opties voor ieder budget. Zoek je een leuk cadeautje, wil je jezelf op iets leuks trakteren of ben je gewoon razend nieuwsgierig naar wat je daar allemaal door het trapgat ziet beneden? Schroom niet en ga koekeloeren!

Daarnaast staan wij ook altijd open voor samenwerking met andere¬†ondernemers en zeker de beginnende ondernemer dragen wij een extra warm¬†hart toe‚Ķ.dat zijn wij immers niet heel lang geleden ook nog geweest.¬†Vind jij dat jouw product leuk in de Sunshine Store past? Maak een¬†praatje en wie weet reserveren wij binnenkort een plekje voor je! Binnenkort gaan wij naast de spulletjes ook kruiden, thee√ęn en koffie¬†aanbieden waar wij ook in de lunchroom mee werken. Dus smul je zo van¬†het braaibrood of de Franse lavendelthee? Binnenkort haal je gewoon het¬†zonnetje in huis of verras je juist iemand anders met onze niet¬†alledaagse smaken!

Sunshine Store kelderverdieping verbouwd tot giftshop
Sunshine Store kelderverdieping verbouwd tot giftshop

Lunchroom Sunshine is geboren uit onze passie voor reizen, lekker eten en een leven vol kleur en avontuur. Onze reiservaringen en culinaire avonturen bundelen wij nu op eigen wijze in onze vrolijke lunchroom en winkel, waar ieder bezoek een mini-vakantie wordt!