Sunshine Mamita Mia

Sunshine Mamita Mia – Onderwijs is belangrijk. Je hebt het nodig om een bestaan op te kunnen bouwen. Onderwijs is de basis van een goede toekomst. In Nederland is het vanzelfsprekend dat alle kinderen naar school gaan. Helaas is het niet overal zo goed geregeld als in Nederland. Voor kinderen in Ecuador is onderwijs niet vanzelfsprekend. In veel gezinnen is het de vraag of er genoeg geld is voor een schooluniform, voor schoolspullen of het schoolgeld dat betaald moet worden. Als er niet voldoende geld is, kan het kind niet naar school, krijgt het geen onderwijs en dus geen basis op een goede toekomst.

Sunshine Mamita Mia helpt deze kinderen.

Ze zamelt op verschillende manieren geld in voor studiefondsen. Uit deze studiefondsen kunnen de studiekosten, het uniform en de schoolspullen betaald worden. De mamitas (moeders) van onze kinderen dragen ook bij aan de toekomst van hun kinderen. Zij maken van gerecycled papier mooie sieraden die via de stichting verkocht worden om de studiefondsen op te bouwen. Tevens organiseert de stichting diverse evenementen. Uiteraard liggen de mooie sieraden ook bij Sunshine te koop. Ook stellen wij de zaak ter beschikking voor diverse evenementen van Mamita Mia, waarvan de opbrengst uiteraard ook naar de stichting gaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje met heerlijke empanadas (ja hoor, ook vega!)? Houd onze nieuwspagina en de social media in de gaten :-).

Klik hier voor meer informatie over stichting Mamita Mia

 

Sunshine Mamita Mia
De sieraden die onze mamitas maken, verkopen wij op verschillende verkooppunten. Mamita Mia is regelmatig te vinden op markten, beurzen en festivals. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over verkooppunten en markten waar wij staan. Mamita Mia organiseert ook leuke en smakelijke workshops. Zo kan je bij ons een empanadas-maken-workshop boeken of je aanmelden voor Spaansen les. Verdere infomatie hierover volgt nog.