Werken bij Sunshine

Nu we weer open zijn willen we ons team verder uitbreiden! Ben jij een ervaren barista, heb je ervaring in een horecakeuken en wil jij graag 4/5 dagen per week met ons komen werken? Neem contact met ons op via 06-43461098, vul onderstaande formulier in of loop binnen!

contact

contact

Team Sunshine

Poepiedekakkie shittiedefuckie!

Dit zijn wij! Maar dan echt. De zeven Sunshine girls met elk haar eigen Sunshine talenten :-).

Stiekem is team Sunshine één groot vrienden-en-familie-partijtje. Onze vrienden helpen ons op drukke dagen in de keuken, in de zaak of aan de afwas (dus pas op lieve vrienden…denk je bij Sun een braaibroodje te komen eten, mag je er eerst twintig vouwen!), onze moeders verzorgen de planten en koken borsch, poes Kari mag meedoen als mascotte en onze mannen zijn van de technische dienst. Maar de core-7 van de Sun stellen we toch even graag aan jullie voor:

Nikkie

De vlammende Sunshine motor met acht armen en ogen op stokjes. Nikkie kan alles, regelt alles, doet alles, gooit ondertussen van alles op de grond en koffiemelk over zichzelf maar verliest de deur nooit uit het oog. “Hoihoi! Ik kom zo bij je….even de tiet schoonvegen!” Lief voor mens en dier, is lang pleegmama voor zwangere asielpoezen geweest.  Nikkies soto soep en pittige pindabar zijn onbetwiste favoriet bij gast en crew en als je mazzel hebt, bakt ze ook nog een worteltaart waar we heel misschien een stukje van in de vitrine zetten.

Lana

Het creatieve brein achter Sunshine. Eet alles, ook van de grond. Schrijft blogs, drinkt mate en steekt overal haar camera voor want picture, or it didn’t happen. Geen gevaar voor de samenleving, wel voor zichzelf. Kan een beetje koken en gooit bij voorkeur overal chili in (dus wel een gevaar voor de samenleving). Rent de wereld het liefst tien keer in zeven dagen over maar kan ook een uur van één Portugees tegeltje genieten.

Claudia

De Sunshine atleet. Parcourt van de koffiemachine, waar ze een bakkie zet, via de bar naar de tafels en slingert door de lampen heen naar het terras, waar ze de koffie aflevert en een toren van Pisa aan lege borden mee terugneemt. Een glimp van haar parels en weg is ze. Onze Clau heeft energie voor 20 Sunshines en een halfje. Altijd om door een ringetje te halen en met al een afgeronde studie (oa in Chinees) op zak en humor zwarter dan Emma’s haar gaat ze het helemaal maken. Maar eerst nog even lekker parcouren bij de Sun.

Deen

De kitchenqueen die het opmaken van de borden tot kunst verheven heeft. De hoofdrolspeelster van De Deenshow, de uitvindster van De Deentosti en De Deentaart. Sunshine model. Heeft lak aan slecht op foto’s staan en wordt dus altijd fantastisch gekiekt, met en zonder eten. Vindt stofzuigers en honden een beetje eng, maar dankzij de Sunshine hondentherapie met grote lieve Bas en lieve kleine Luna komt ze nu wel de keuken uit als er honden meekomen en ze neemt zelfs een koekje voor ze mee.

Emma

Het kleurrijke knotje met ijzeren zenuwen dat met chirurgische precisie de meest onmogelijke situaties mastert, zoals de chaos in de keukenkastjes, brownie maken in 3,3 minuten of mount afwas na vier lunchpieken. Houdt van stevige muziek, kunst en orde en tikt alle sloddervossen in de keuken zonder pardon op de vingers. Als je pech hebt met het tosti-ijzer! Wordt steevast misbruikt als er iets getekend of geanimeerd moet worden, maar krijgt er wel cd’s en bandshirts voor terug.

Larissa

Ons stokstaartje dat alles in de smiezen heeft. Is om haar horeca-kwaliteiten weggekaapt bij een collega-onderneming (sorry ‘bout that!), even losgelaten om een wereldreis te maken en weer teruggekidnapt voor het goede doel. Is altijd bezig met duurzaamheid en vergroening, heeft Sun (terecht!) ijzeren drinkrietjes en herbruikbare fooi-envelopjes aangesmeerd. Rockt volle dienbladen met twee vingers in de neus, speelt gitaar en zingt Adele keihard onder de zoden, maar blijft ondertussen heel bescheiden.

Sigrid

Met haar barista-achtergrond en artistieke inslag een absoluut onmisbare reserve-Sunshiner voor als zelfs Nikkie armen tekort komt. Echt de allerbeste!